Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Knights Timi FC
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Enyinnaya probeert de bal aan de voet te houden. Madu is nu in balbezit. Madu passt de bal met de wreef. Aminu rent richting de bal. Aminu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke geeft een hoge lob. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Timi FC 1:0

15e minuut.
Onyeogu kopt de bal weg. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunday geeft een lange en hoge pass. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Onwuachi kopt de bal weg. Brown is nu in balbezit. Nwoke verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke draait met de bal, schiet en ... Offor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Timi FC 2:0

28e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babangida krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke onderschept slim de pass. Okereke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amokachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amokachi draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Okolosi met de inworp. Nwoke is nu in balbezit. Sunday onderschept slim de pass. Sunday geeft een hoge lob. Madu krijgt zijn hoofd ertegen. Adiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 55%, Timi FC 45%.
Smoking Knights - Timi FC 2:0

57e minuut.
Andre geeft de bal voor. Okereke is nu in balbezit. Okereke speelt de bal door. Amokachi rent richting de bal. Amokachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Madu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nwosu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Enyinnaya met een sublieme pass. Onyeogu met een sublieme pass. Klungelig pakt Amokachi de bal. Amokachi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Omoefe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Okala probeert naar een medespeler te passen. Nwosu is nu in balbezit. Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi draait met de bal, schiet en ... Offor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Timi FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 58%, Timi FC 42%.
Smoking Knights - Timi FC 3:0