Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danzulum football academy Johba FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike rent richting de bal. Omoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omoh krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Omoh geeft een lange en hoge pass. Ude is nu in balbezit. Ude speelt de bal door. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danzulum football academy - Johba FC 0:1

14e minuut.
Sunday geeft een lange en hoge pass. Kondaponi kopt de bal weg. Aminu heeft problemen om de bal te vangen. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojigwe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 29%, Johba FC 71%.
Danzulum football academy - Johba FC 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onwuzuruike met een snelle inworp. Odegbami rent richting de bal. Odegbami draait met de bal, schiet en ... Adamu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danzulum football academy - Johba FC 1:1

56e minuut.
Doeltrap. Adamu trapt de bal weg. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aminu kopt de bal weg. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami passt de bal zonder na te denken. Egbo is nu in balbezit. Egbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Odegbami heeft problemen om de bal te vangen. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danzulum football academy - Johba FC 1:2

85e minuut.
Omoh geeft een hoge lob. Inworp. Onwuzuruike met een snelle inworp. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami geeft een hoge lob. Adamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 31%, Johba FC 69%.
Danzulum football academy - Johba FC 1:2