Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 21
  • Stadion: FC Rays Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2506
FC Rays United Brothers Fc
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ajuwa is nu in balbezit. Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Oretan is nu in balbezit. Ugbade verovert de bal door een tackle van achteren. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. Chukwu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Oruma rent richting de bal. Ayorinde rent richting de bal. Odemwingie begaat een overtreding. Odemwingie krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West passt de bal met de wreef. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chukwu met een sublieme pass. Odemwingie kopt de bal weg. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chukwu probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ugbade de bal onder controle te krijgen. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Oretan rent richting de bal. Ajuwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ajuwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 56%, United Brothers Fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rays - United Brothers Fc 0:0

50e minuut.
Oretan rent richting de bal. Yobo onderschept slim de pass. Yobo met een sublieme pass. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rays - United Brothers Fc 0:1

52e minuut.
Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma rent richting de bal. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde schiet op doel. Achebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rays - United Brothers Fc 1:1

61e minuut.
Odemwingie is nu in balbezit. Ayorinde rent richting de bal. Odemwingie onderschept slim de pass. Odemwingie geeft een hoge lob. Klungelig pakt West de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan geeft een hoge lob. Oruma is nu in balbezit. Oruma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma draait met de bal, schiet en ... Obodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Ugbade heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade kopt de bal weg. Klungelig pakt Ajuwa de bal. Ajuwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rays - United Brothers Fc 1:2

83e minuut.
Makinwa passt de bal in één keer door. West is nu in balbezit. Babalade begaat een overtreding. Babalade krijgt een gele kaart. West roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. West kan niet meer verder spelen. Shaaka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 60%, United Brothers Fc 40%.
FC Rays - United Brothers Fc 1:2