Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantom FC FC CELTIC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ohenhen heeft problemen om de bal te vangen. Layeni rent richting de bal. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba is nu in balbezit. Ezoba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ohenhen heeft problemen om de bal te vangen. Ogbuke onderschept slim de pass. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ohenhen onderschept slim de pass. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantom FC - FC CELTIC 1:0

24e minuut.
Nwachukwu geeft de bal voor. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar passt de bal zonder na te denken. Nnaji rent richting de bal. Nnaji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shakpoke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuaibu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omagufi rent richting de bal. Omagufi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantom FC 49%, FC CELTIC 51%.
Fantom FC - FC CELTIC 1:0

55e minuut.
Shakpoke kopt de bal weg. Shuaibu is nu in balbezit. Ayeni begaat een overtreding. Ayeni krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ige verovert de bal door een tackle van achteren. Ige passt de bal met de wreef. Omagufi rent richting de bal. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dozie rent richting de bal. Dozie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Layeni de bal. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ngedi geeft een lange en hoge pass. Dozie rent richting de bal. Dozie passt de bal met de wreef. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Omagufi kopt de bal weg. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantom FC - FC CELTIC 2:0

77e minuut.
Olabiyi geeft een hoge lob. Obodo is nu in balbezit. Obodo passt de bal in één keer door. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantom FC - FC CELTIC 3:0

90e minuut.
Klungelig pakt Layeni de bal. Ezoba onderschept slim de pass. Ezoba met een sublieme pass. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantom FC 65%, FC CELTIC 35%.
Fantom FC - FC CELTIC 3:0