Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plateau Princes Kebbi Connection
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Christopher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ejiofor is nu in balbezit. Ekeh onderschept slim de pass. Ekeh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yekini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dozie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omagufi rent richting de bal. Omagufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Ukohu geeft een lange en hoge pass. Ejiofor probeert de bal aan de voet te houden. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh schiet op doel. Datoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ekeh rent richting de bal. Ekeh passt de bal zonder na te denken. Odegbami rent richting de bal. Odegbami draait met de bal, schiet en ... Datoru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ikeagu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dozie met de inworp. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Enyeama kopt de bal weg. Ikeagu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie geeft de bal voor. Ilodigwe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Princes - Kebbi Connection 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 58%, Kebbi Connection 42%.
Plateau Princes - Kebbi Connection 1:0

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nwosu zal de hoekschop nemen. Ozurumba kopt de bal weg. Ekeh rent richting de bal. Odegbami rent richting de bal. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 71%, Kebbi Connection 29%.
Plateau Princes - Kebbi Connection 1:0