Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebbi Connection FC Rays
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ozurumba kopt de bal weg. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oruma. Oruma krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Oretan is nu in balbezit. Ekeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh probeert naar een medespeler te passen. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nwosu met de inworp. Ekeh rent richting de bal. Ekeh geeft een hoge lob. Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel. Chukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Odegbami rent richting de bal. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh rent richting de bal. Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Michael rent richting de bal. Michael probeert naar een medespeler te passen. Ajide rent richting de bal. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oruma is nu in balbezit. Oruma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rufai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oruma rent richting de bal. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Ilodigwe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rufai speelt de bal door. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh passt de bal met de wreef. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rufai geeft een hoge lob. Ukohu heeft problemen om de bal te vangen. Igwe met een sublieme pass. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Connection 44%, FC Rays 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kebbi Connection - FC Rays 0:0

47e minuut.
Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma rent richting de bal. Oruma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ajide de bal onder controle te krijgen. Ilodigwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Michael geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ozurumba de bal. Oruma is nu in balbezit. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yekini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Connection - FC Rays 0:1

55e minuut.
Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosu probeert naar een medespeler te passen. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami haalt uit met een fantastische trap. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Rufai speelt de bal door. Obiorah speelt de bal door. Onwuachi kan de bal niet met de borst controleren. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kebbi Connection - FC Rays 1:1

76e minuut.
Ozurumba probeert naar een medespeler te passen. Ekeh rent richting de bal. Ekeh passt de bal in één keer door. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ekeh geeft een lange en hoge pass. Nwosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onwuachi speelt de bal door. Odegbami rent richting de bal. Odegbami haalt uit met een fantastische trap. Chukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Connection - FC Rays 2:1

86e minuut.
Babalade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde met een sublieme pass. Oruma heeft problemen om de bal te vangen. Oruma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Connection 47%, FC Rays 53%.
Kebbi Connection - FC Rays 2:1