Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiz19fc Benue Hobbits
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Nworgu passt de bal zonder na te denken. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba onderschept slim de pass. Moneke is nu in balbezit. Moneke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 1:0

20e minuut.
Adepoju trapt de bal weg van het doel. Ikpeba heeft problemen om de bal te vangen. Baba geeft een lange en hoge pass. Anikputa rent richting de bal. Anikputa haalt uit met een fantastische trap. Adepoju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swiz19fc - Benue Hobbits 1:1

24e minuut.
Obafemi met een sublieme pass. Moneke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monye. Monye krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kala Otaji passt de bal met de wreef. Moneke rent richting de bal. Moneke passt de bal zonder na te denken. Nworgu rent richting de bal. Nworgu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 2:1

31e minuut.
Okafor onderschept slim de pass. Okafor geeft de bal voor. Moneke is nu in balbezit. Moneke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Monye de bal onder controle te krijgen. Okpara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ikpeba onderschept slim de pass. Ikpeba met een sublieme pass. Moneke is nu in balbezit. Moneke haalt uit met een fantastische trap. Okpara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 3:1

36e minuut.
Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba speelt de bal door. Klungelig pakt Moneke de bal. Moneke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 4:1

38e minuut.
Anikputa speelt de bal door. Omoh is nu in balbezit. Bobolayefa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobolayefa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Baba rent richting de bal. Baba geeft de bal voor. Daar is Ojebode, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojebode geeft een lange en hoge pass. Moneke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiz19fc 59%, Benue Hobbits 41%.
Swiz19fc - Benue Hobbits 4:1

48e minuut.
Adepoju met een sublieme pass. Idahor kopt de bal weg. Daar is Zeigbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu rent richting de bal. Kanu geeft een hoge lob. Adepoju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ozuah rent richting de bal. Baba is nu in balbezit. Okafor begaat een overtreding. Okafor krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Ozuah de bal onder controle te krijgen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke draait met de bal, schiet en ... Okpara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 5:1

61e minuut.
Martins met een sublieme pass. Daar is Anikputa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu haalt uit met een fantastische trap. Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bobolayefa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apam komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Obafemi kopt de bal weg. Martins rent richting de bal. Martins passt de bal in één keer door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shorunmu rent richting de bal. Ikpeba is nu in balbezit. Ikpeba geeft een hoge lob. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 6:1

77e minuut.
Apam geeft een hoge lob. Kanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Martins de bal. Anikputa rent richting de bal. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ojebode zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okafor is nu in balbezit. Martins begaat een overtreding. Martins krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Idahor geeft de bal voor. Apam kopt de bal weg. Klungelig pakt Ikpeba de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins is nu in balbezit. Martins probeert naar een medespeler te passen. Anikputa rent richting de bal. Anikputa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Okafor onderschept slim de pass. Okafor geeft de bal voor. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke haalt uit met een fantastische trap. Okpara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiz19fc - Benue Hobbits 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiz19fc 53%, Benue Hobbits 47%.
Swiz19fc - Benue Hobbits 7:1