Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajakaye boys Sokoto Ties
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Edusei probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Akpoborie rent richting de bal. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nwachukwu kopt de bal weg. Okonkwo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi schiet op doel. Ogunsoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Edusei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde met een sublieme pass. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Yekini de bal onder controle te krijgen. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nwachukwu met een sublieme pass. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi passt de bal zonder na te denken. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Olufemi passt de bal in één keer door. Yobo rent richting de bal. Yobo schiet op doel. Frimpong heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajakaye boys 32%, Sokoto Ties 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajakaye boys - Sokoto Ties 0:0

50e minuut.
Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa passt de bal zonder na te denken. Yekini is nu in balbezit. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Isibor met de inworp. Nnaji heeft problemen om de bal te vangen. Nnaji passt de bal zonder na te denken. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajakaye boys - Sokoto Ties 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michael met een harde bal richting middenveld. Nwachukwu speelt de bal door. Edusei is nu in balbezit. Edusei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ogunsoto geeft de bal voor. Nwachukwu kopt de bal weg. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel. Kalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu geeft een hoge lob. Michael heeft problemen om de bal te vangen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Alegbe geeft een lange en hoge pass. Frimpong heeft problemen om de bal te vangen. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajakaye boys 33%, Sokoto Ties 67%.
Ajakaye boys - Sokoto Ties 1:0