Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Hobbits Roaring Pacers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Baba verovert de bal door een tackle van achteren. Baba speelt de bal door. Shorunmu is nu in balbezit. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Monye is nu in balbezit. Monye geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isibor met de inworp. Ejide geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide passt de bal met de wreef. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Hobbits - Roaring Pacers 0:1

16e minuut.
Shorunmu geeft de bal voor. Inworp. Isibor met een snelle inworp. Ejide is nu in balbezit. Ejide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ejide probeert de bal aan de voet te houden. Martins rent richting de bal. Martins speelt de bal door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baba passt de bal zonder na te denken. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Temile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obafemi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Obafemi kan niet meer verder spelen. Amokachi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kanu heeft problemen om de bal te vangen. Kanu met een sublieme pass. Ngedi is nu in balbezit. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ngedi geeft een hoge lob. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile begaat een overtreding. Temile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Hobbits 50%, Roaring Pacers 50%.
Benue Hobbits - Roaring Pacers 0:1

74e minuut.
Ngedi speelt de bal door. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba is nu in balbezit. Ejide onderschept slim de pass. Ejide geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Hobbits - Roaring Pacers 0:2

79e minuut.
Martins is nu in balbezit. Ngedi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngedi passt de bal in één keer door. Temile rent richting de bal. Temile draait met de bal, schiet en ... Okpara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Hobbits 60%, Roaring Pacers 40%.
Benue Hobbits - Roaring Pacers 0:2