Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajakaye boys Benue Hobbits
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Baba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akinsehinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde onderschept slim de pass. Akinsehinde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Teberen geeft de bal voor. Daar is Nnaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shorunmu rent richting de bal. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Baba de bal onder controle te krijgen. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi probeert naar een medespeler te passen. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei draait met de bal, schiet en ... Okpara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajakaye boys - Benue Hobbits 1:0

32e minuut.
Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba geeft een hoge lob. Shorunmu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajakaye boys 39%, Benue Hobbits 61%.
Ajakaye boys - Benue Hobbits 1:0

50e minuut.
Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde passt de bal met de wreef. Nnaji speelt de bal door. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Obiekwu probeert naar een medespeler te passen. Idahor heeft problemen om de bal te vangen. Edusei is nu in balbezit. Edusei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monye de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Baba is nu in balbezit. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji met een sublieme pass. Edusei is nu in balbezit. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajakaye boys - Benue Hobbits 2:0

76e minuut.
Obiekwu met een sublieme pass. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi passt de bal zonder na te denken. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Obiekwu onderschept slim de pass. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba speelt de bal door. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okpara met een harde bal richting middenveld. Obiekwu kopt de bal weg. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajakaye boys 34%, Benue Hobbits 66%.
Ajakaye boys - Benue Hobbits 2:0