Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Galaxy FC Kaduna Bursts
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Irozuru rent richting de bal. Osim is nu in balbezit. Osim speelt de bal door. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Babalade passt de bal met de wreef. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku rent richting de bal. Ekoku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sule met een harde bal richting middenveld. Osim kopt de bal weg. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sule trapt de bal weg. Okechukwu kopt de bal weg. Irozuru speelt de bal door. Dosu rent richting de bal. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Galaxy FC - Kaduna Bursts 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 51%, Kaduna Bursts 49%.
Brave Galaxy FC - Kaduna Bursts 1:0

47e minuut.
Dozie geeft een lange en hoge pass. Ude rent richting de bal. Ekoku begaat een overtreding. Ekoku krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bale rent richting de bal. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Omoh speelt de bal door. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Fatusi speelt de bal door. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dozie is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ekoku passt de bal in één keer door. Babalade rent richting de bal. Babalade geeft een hoge lob. Dozie rent richting de bal. Dozie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Galaxy FC - Kaduna Bursts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 49%, Kaduna Bursts 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Galaxy FC - Kaduna Bursts 1:1