Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaduna Bursts Brave Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Ojo rent richting de bal. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim met een sublieme pass. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:1

36e minuut.
Ojo probeert naar een medespeler te passen. Omoh is nu in balbezit. Omoh passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. Sule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Irozuru rent richting de bal. Omoh onderschept slim de pass. Omoh probeert naar een medespeler te passen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 53%, Brave Galaxy FC 47%.
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:1

46e minuut.
Dosu rent richting de bal. Dosu passt de bal in één keer door. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ekoku passt de bal zonder na te denken. Babalade rent richting de bal. Babalade probeert naar een medespeler te passen. Omoh rent richting de bal. Omoh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sule met een harde bal richting middenveld. Osim is nu in balbezit. Dozie begaat een overtreding. Dozie krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ehiorobo met een sublieme pass. Utaka rent richting de bal. Utaka speelt de bal door. Osim rent richting de bal. Osim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu rent richting de bal. Osim speelt de bal door. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Dosu passt de bal in één keer door. Osim is nu in balbezit. Dozie onderschept slim de pass. Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ude zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bale met een sublieme pass. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Osim rent richting de bal. Osim geeft de bal voor. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu haalt uit met een fantastische trap. Ezeji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:3

90e minuut.
Bale speelt de bal door. Dosu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehiorobo. Ehiorobo krijgt een gele kaart. Dosu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bale komt bij de bal en schiet. Ezeji bokst de bal weg. Klungelig pakt Dosu de bal. Dosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 60%, Brave Galaxy FC 40%.
Kaduna Bursts - Brave Galaxy FC 0:4