Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Greuthe Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ezeji is nu in balbezit. Mecha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezeji. Ezeji krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Monye geeft een hoge lob. Odemwingie kopt de bal weg. Klungelig pakt Casmir de bal. Omoefe is nu in balbezit. Omoefe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Chukwu probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Omoefe is nu in balbezit. Omoefe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chukwu is nu in balbezit. Iyenemi rent richting de bal. Met opzet legt Chukwu zijn tegenspeler op de grond. Chukwu krijgt een gele kaart. Iyenemi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Iyenemi kan niet meer verder spelen. Omoefe komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe verovert de bal door een tackle van achteren. Omoefe passt de bal met de wreef. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. Adamu bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Ayorinde de bal. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade met een sublieme pass. Omoefe is nu in balbezit. Omoefe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Greuthe 51%, Zamfara Eagles 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Greuthe - Zamfara Eagles 0:0

56e minuut.
Eliakwu onderschept slim de pass. Eliakwu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mecha de bal. Omoefe is nu in balbezit. Omoefe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baruwa met een sublieme pass. Daar is Ayorinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monye geeft een lange en hoge pass. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Adamu trapt de bal weg. Baruwa heeft problemen om de bal te vangen. Baruwa passt de bal in één keer door. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Greuthe 48%, Zamfara Eagles 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Greuthe - Zamfara Eagles 0:0