Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jesima AC Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ademola trapt de bal weg van het doel. Omolade is nu in balbezit. Obidimalor onderschept slim de pass. Obidimalor schiet op doel. Adigun bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Eboh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omolade rent richting de bal. Omolade passt de bal in één keer door. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola schiet op doel. Bobolayefa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesima - AC Galaxy FC 0:1

17e minuut.
Obiorah is nu in balbezit. Ademola is nu in balbezit. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola rent richting de bal. Ademola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor verovert de bal door een tackle van achteren. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jesima - AC Galaxy FC 1:1

23e minuut.
Obiorah met een sublieme pass. Daar is Ademola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ogbodudu geeft een hoge lob. Fasindo is nu in balbezit. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Obidimalor de bal onder controle te krijgen. Obidimalor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo speelt de bal door. Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor onderschept slim de pass. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. Adigun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesima 53%, AC Galaxy FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jesima - AC Galaxy FC 1:1

54e minuut.
Ogbodudu geeft de bal voor. Iyodo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iyodo neemt de hoekschop. Eboh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aghahowa passt de bal in één keer door. Fasindo rent richting de bal. Fasindo passt de bal in één keer door. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesima - AC Galaxy FC 2:1

78e minuut.
Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh is nu in balbezit. Omolade begaat een overtreding. Eboh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Babalade probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obidimalor de bal. Ogunbiyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogunbiyi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Aghahowa probeert naar een medespeler te passen. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah rent richting de bal. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jesima - AC Galaxy FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesima 32%, AC Galaxy FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jesima - AC Galaxy FC 2:2