Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Hunters zinopara FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Obafemi passt de bal met de wreef. Daar is Igweokolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Anikputa zijn tegenspeler op de grond. Igweokolo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Klungelig pakt Ekwueme de bal. Ekwueme geeft een lange en hoge pass. Okocha probeert de bal aan de voet te houden. George rent richting de bal. George haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doda is nu in balbezit. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika met een sublieme pass. Yekini rent richting de bal. Yekini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 0:1

18e minuut.
Doda probeert naar een medespeler te passen. Ekwueme rent richting de bal. Ekwueme passt de bal zonder na te denken. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raging Hunters - zinopara FC 1:1

22e minuut.
Obafemi geeft een hoge lob. Doda kopt de bal weg. Odiah geeft een hoge lob. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George draait met de bal, schiet en ... Nwankwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ekwueme bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekwueme geeft een hoge lob. Daar is Sylvester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. George rent richting de bal. George schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Andre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Enyiaku de bal. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini schiet op doel. Enyiaku probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika geeft een hoge lob. Klungelig pakt Enyiaku de bal. Andre is nu in balbezit. Andre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 46%, zinopara FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raging Hunters - zinopara FC 1:1

47e minuut.
Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre verovert de bal door een tackle van achteren. Andre passt de bal met de wreef. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 1:2

76e minuut.
Fatusi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sylvester met een snelle inworp. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku geeft een lange en hoge pass. Osagie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - zinopara FC 1:3

84e minuut.
Ekwueme kopt de bal weg. Enyiaku is nu in balbezit. Sylvester maakt een afschuwelijke overtreding. Sylvester krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 55%, zinopara FC 45%.
Raging Hunters - zinopara FC 1:3