Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 26
  • Stadion: Bury Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1488
Bury Crazy Olympia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ajide heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku passt de bal in één keer door. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam draait met de bal, schiet en ... Okoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Elaho met een harde bal richting middenveld. Ileagu kopt de bal weg. Fatusi met een sublieme pass. Anonam is nu in balbezit. Anonam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Omoyinmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekoku met een snelle inworp. Nwoke heeft problemen om de bal te vangen. Nwoke haalt uit met een fantastische trap. Agboola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 0:1

11e minuut.
Ileagu is nu in balbezit. Ileagu probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 0:2

13e minuut.
Nwoke met een sublieme pass. Inworp. Fatusi met een snelle inworp. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ajaero de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam draait met de bal, schiet en ... Okoye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 1:2

16e minuut.
Anonam heeft problemen om de bal te vangen. Ileagu is nu in balbezit. Enyiaku rent richting de bal. Anonam is nu in balbezit. Anonam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bury - Crazy Olympia 2:2

19e minuut.
Fatusi kan de bal niet met de borst controleren. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke draait met de bal, schiet en ... Agboola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 2:3

25e minuut.
Ojirika passt de bal zonder na te denken. Enyiaku rent richting de bal. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel. Okoye bokst de bal weg.

27e minuut.
Okoduwa onderschept slim de pass. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke passt de bal zonder na te denken. Umar is nu in balbezit. Umar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 2:4

28e minuut.
Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obiekwu de bal. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ileagu probeert de bal aan de voet te houden. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ileagu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Atuegbu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Enyiaku de bal. Enyiaku passt de bal met de wreef. Daar is Anonam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anonam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bury 58%, Crazy Olympia 42%.
Bury - Crazy Olympia 2:4

64e minuut.
Ajide passt de bal met de wreef. Ekoku rent richting de bal. Omoyinmi begaat een overtreding. Ekoku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ajide zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Umar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi onderschept slim de pass. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 3:4

74e minuut.
Nworgu kopt de bal weg. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal met de wreef. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 3:5

83e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Atuegbu de bal onder controle te krijgen. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke schiet op doel. Agboola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Umar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umar haalt uit met een fantastische trap. Agboola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury - Crazy Olympia 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bury 46%, Crazy Olympia 54%.
Bury - Crazy Olympia 3:6