Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Lads Kwara Bullets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo geeft een hoge lob. Zeigbo kopt de bal weg. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Kwara Bullets 0:1

5e minuut.
Obisesan is nu in balbezit. Obisesan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garba de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. Aminu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nwachukwu met de inworp. Enakarhire is nu in balbezit. Andre onderschept slim de pass. Andre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Andre probeert naar een medespeler te passen. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo rent richting de bal. Nwosa onderschept slim de pass. Nwosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Agbo kopt de bal weg. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo rent richting de bal. Nwosa verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosa draait met de bal, schiet en ... Ikebuahu bokst de bal weg.

18e minuut.
Datoru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bale met de inworp. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Garba geeft een lange en hoge pass. Aminu is nu in balbezit. Aminu probeert naar een medespeler te passen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 51%, Kwara Bullets 49%.
Rivers Lads - Kwara Bullets 0:1

48e minuut.
Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Ijeh is nu in balbezit. Met opzet legt Bale zijn tegenspeler op de grond. Bale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 44%, Kwara Bullets 56%.
Rivers Lads - Kwara Bullets 0:1