Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Bullets Durt FC
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Obisesan kopt de bal weg. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iloenyosi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Enakarhire probeert naar een medespeler te passen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam passt de bal met de wreef. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Durt FC 0:1

8e minuut.
Obisesan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akinsehinde maakt een afschuwelijke overtreding. Akinsehinde is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Agbo geeft een lange en hoge pass. Daar is Andre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam passt de bal in één keer door. Zeigbo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uche geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Enakarhire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Obiorah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Durt FC 0:2

17e minuut.
Agbo speelt de bal door. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Ekwueme rent richting de bal. Obisesan onderschept slim de pass. Obisesan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Durt FC 1:2

34e minuut.
Ekwueme met de inworp. Klungelig pakt Ogbodudu de bal. Nwachukwu begaat een overtreding. Ogbodudu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogbodudu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obiorah bokst de bal weg. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Durt FC 1:3

40e minuut.
Obisesan verovert de bal door een tackle van achteren. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Bullets 64%, Durt FC 36%.
Kwara Bullets - Durt FC 1:3

54e minuut.
Oghene met een harde bal richting middenveld. Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire geeft een hoge lob. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Enakarhire verovert de bal door een tackle van achteren. Enakarhire geeft een hoge lob. Apam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andre is nu in balbezit. Andre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dombraye kopt de bal weg. Agbo geeft een lange en hoge pass. Obisesan kopt de bal weg. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ovie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Bullets 44%, Durt FC 56%.
Kwara Bullets - Durt FC 1:3