Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weymouth Bees Torquay Celtic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Walton geeft de bal voor. Inworp. Bale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Dance geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Burke is nu in balbezit. Salah onderschept slim de pass. Salah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mackenzie met een sublieme pass. Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Dance passt de bal met de wreef. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Bees 57%, Torquay Celtic 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weymouth Bees - Torquay Celtic 0:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bould met een sublieme pass. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Murray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mackenzie kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salah. Salah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Bees 55%, Torquay Celtic 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weymouth Bees - Torquay Celtic 0:0