Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuneaton Invicta Telford Boys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Slack is nu in balbezit. Slack speelt de bal door. Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton haalt uit met een fantastische trap. Sturrock bokst de bal weg.

14e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Hunter geeft een lange en hoge pass. Cantona is nu in balbezit. Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ramsay onderschept slim de pass. Konsa is nu in balbezit. Ramsay onderschept slim de pass. Milligan is nu in balbezit. Milligan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muir passt de bal met de wreef. Lescott is nu in balbezit. Lescott passt de bal zonder na te denken. Middleton is nu in balbezit. Middleton haalt uit met een fantastische trap. Sturrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lescott speelt de bal door. Garnacho rent richting de bal. Garnacho geeft een hoge lob. Milligan is nu in balbezit. Milligan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Invicta - Telford Boys 1:0

36e minuut.
Garnacho rent richting de bal. Hunter is nu in balbezit. Hunter geeft de bal voor. Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter met een sublieme pass. Cantona rent richting de bal. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Invicta 48%, Telford Boys 52%.
Nuneaton Invicta - Telford Boys 1:0

51e minuut.
Lescott kopt de bal weg. Garnacho geeft de bal voor. Klungelig pakt Best de bal. Milligan is nu in balbezit. Milligan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Slack kan de bal niet met de borst controleren. Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Honeywood de bal. Honeywood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Slack onderschept slim de pass. Slack geeft de bal voor. Jarvis is nu in balbezit. Ramsay verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Invicta - Telford Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Invicta 40%, Telford Boys 60%.
Nuneaton Invicta - Telford Boys 2:0