Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leamington Invicta Guiseley University
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lennon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw geeft een hoge lob. Cole bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mainoо bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoо probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trevitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom schiet op doel. Muir heeft problemen om de bal te vangen. Sansom rent richting de bal. Sansom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansom is nu in balbezit. Haye verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gibbs-White met een snelle inworp. Cornell is nu in balbezit. Lennon begaat een overtreding. Cornell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tremble met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Torres geeft de bal voor. Inworp. Fox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornell is nu in balbezit. Cornell haalt uit met een fantastische trap. Paal! Craven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mainoо geeft een hoge lob. Muir kopt de bal weg. Lennon probeert de bal aan de voet te houden. Sansom is nu in balbezit. Sansom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tremble met de inworp. Mainoо rent richting de bal. Mainoо passt de bal in één keer door. Sansom rent richting de bal. Sansom schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lennon verovert de bal door een tackle van achteren. Slater rent richting de bal. Slater speelt de bal door. Gascoigne rent richting de bal. Gascoigne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leamington Invicta - Guiseley University 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leamington Invicta 66%, Guiseley University 34%.
Leamington Invicta - Guiseley University 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Lancaster de bal onder controle te krijgen. Haye rent richting de bal. Cornell verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Cornell is nu in balbezit. Cantona onderschept slim de pass. Cantona met een sublieme pass. Sansom is nu in balbezit. Sansom haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lennon rent richting de bal. Cornell verovert de bal door een tackle van achteren. Cornell met een sublieme pass. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leamington Invicta - Guiseley University 1:1

74e minuut.
Mainoо passt de bal in één keer door. Tremble rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellis. Ellis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leamington Invicta 57%, Guiseley University 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leamington Invicta - Guiseley University 1:1