Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kernow Argyle Walton Lane
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sturrock is nu in balbezit. Brooking tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sturrock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sturrock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks draait met de bal, schiet en ... Bradley bokst de bal weg.

15e minuut.
Redknapp rent richting de bal. Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen geeft een lange en hoge pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 1:0

18e minuut.
Rush geeft de bal voor. Sturrock kopt de bal weg. Dicks rent richting de bal. Dicks schiet op doel. Bradley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kernow Argyle - Walton Lane 1:1

27e minuut.
Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby schiet op doel. Coleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 2:1

40e minuut.
Carr kopt de bal weg. Ali rent richting de bal. Ali passt de bal in één keer door. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Coleman probeert wanhopig de bal te grijpen. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Barmby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 58%, Walton Lane 42%.
Kernow Argyle - Walton Lane 3:1

74e minuut.
Meghoma verovert de bal door een tackle van achteren. Meghoma passt de bal met de wreef. Dicks rent richting de bal. Dicks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 3:2

78e minuut.
Barmby draait met de bal, schiet en ... Mount probeert de bal aan de voet te houden. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 4:2

79e minuut.
Peel heeft problemen om de bal te vangen. Sturrock speelt de bal door. Peel rent richting de bal. Barmby rent richting de bal. Barmby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dicks rent richting de bal. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Carr probeert naar een medespeler te passen. Barmby rent richting de bal. Barmby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Walton Lane 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 49%, Walton Lane 51%.
Kernow Argyle - Walton Lane 5:2