Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stockport London Skegness Sports
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Clarke trapt de bal weg van het doel. Prefect kopt de bal weg. Barnеs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haynes is nu in balbezit. Haynes haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bull passt de bal zonder na te denken. Goss is nu in balbezit. Goss met een sublieme pass. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport London - Skegness Sports 1:0

28e minuut.
Rideout onderschept slim de pass. Rideout passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Pilling verovert de bal door een tackle van achteren. Pilling draait met de bal, schiet en ... Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Chiwome geeft een hoge lob. Goss speelt de bal door. Stamp met een sublieme pass. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Keane met een harde bal richting middenveld. Prefect is nu in balbezit. Stamp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport London 41%, Skegness Sports 59%.
Stockport London - Skegness Sports 1:0

51e minuut.
Golding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bull rent richting de bal. Bull probeert naar een medespeler te passen. Pilling is nu in balbezit. Pilling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Goss is nu in balbezit. Golding onderschept slim de pass. Bull maakt een afschuwelijke overtreding. Bull krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Prefect is nu in balbezit. Stamp rent richting de bal. Prefect tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport London 36%, Skegness Sports 64%.
Stockport London - Skegness Sports 1:0