Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darlington Service Spalding Collieries
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Hilaire is nu in balbezit. Cripps onderschept slim de pass. Cripps passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - Spalding Collieries 1:0

7e minuut.
Hodge met de inworp. Guéhi rent richting de bal. Cripps onderschept slim de pass. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - Spalding Collieries 2:0

12e minuut.
Barnеs rent richting de bal. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een lange en hoge pass. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - Spalding Collieries 3:0

16e minuut.
Hodge met een snelle inworp. Klungelig pakt Poe de bal. Poe geeft een lange en hoge pass. Hilaire is nu in balbezit. Hilaire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Nyoni met de inworp. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardener krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mavididi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cripps rent richting de bal. Cripps geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hodge speelt de bal door. Hilaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilaire speelt de bal door. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Service 48%, Spalding Collieries 52%.
Darlington Service - Spalding Collieries 3:0

50e minuut.
Brady geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardener heeft problemen om de bal te vangen. Gardener geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nyoni is nu in balbezit. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal zonder na te denken. Cullip is nu in balbezit. Cullip geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Poe met de inworp. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardener onderschept slim de pass. Gardener draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tucker passt de bal in één keer door. Ireland rent richting de bal. Ireland geeft een hoge lob. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Vogel onderschept slim de pass. Vogel met een sublieme pass. Dawson kan de bal niet met de borst controleren. Dawson schiet op doel. Cripps probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sutton kopt de bal weg. Klungelig pakt Fowler de bal. Gardener rent richting de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Service 52%, Spalding Collieries 48%.
Darlington Service - Spalding Collieries 3:0