Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marados Fc South East Victoria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Wark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stacey is nu in balbezit. Curry is nu in balbezit. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marados Fc - South East Victoria 0:1

27e minuut.
Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope speelt de bal door. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry verovert de bal door een tackle van achteren. Curry probeert naar een medespeler te passen. Slack rent richting de bal. Slack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marados Fc 47%, South East Victoria 53%.
Marados Fc - South East Victoria 0:1

47e minuut.
Sully bereikt de bal nog maar net als eerste. Sully geeft de bal voor. Mayo heeft problemen om de bal te vangen. Slack is nu in balbezit. Slack haalt uit met een fantastische trap. Scott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sturrock rent richting de bal. Gerrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sturrock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sturrock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mayo heeft problemen om de bal te vangen. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jansen speelt de bal door. Muir rent richting de bal. Muir speelt de bal door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Perkins kopt de bal weg. Gray controleert de bal met de borst. Gray passt de bal in één keer door. Daar is Slack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slack haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Muir speelt de bal door. Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard onderschept slim de pass. Gerrard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marados Fc - South East Victoria 0:2

84e minuut.
Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard speelt de bal door. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray probeert naar een medespeler te passen. Mayo rent richting de bal. Slack verovert de bal door een tackle van achteren. Slack schiet op doel. Scott bokst de bal weg.

89e minuut.
Wark met een sublieme pass. Anderton is nu in balbezit. Anderton passt de bal zonder na te denken. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marados Fc 51%, South East Victoria 49%.
Marados Fc - South East Victoria 0:2