Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walsall F.C. RKS Wieczny Rakow
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vaughn kopt de bal weg. Turner is nu in balbezit. Metcalfe is nu in balbezit. Sykes is nu in balbezit. Sykes schiet op doel. Naylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Blanchflower met een sublieme pass. Vaughn rent richting de bal. Vaughn speelt de bal door. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tucker met de inworp. Vaughn rent richting de bal. Vaughn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Blanchflower passt de bal zonder na te denken. Sykes is nu in balbezit. Vaughn onderschept slim de pass. Collier is nu in balbezit. Collier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Slowly speelt de bal door. Vaughn is nu in balbezit. Metcalfe begaat een overtreding. Vaughn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vaughn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Robinson onderschept slim de pass. Robinson passt de bal met de wreef. Turner rent richting de bal. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall F.C. - RKS Wieczny Rakow 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall F.C. 48%, RKS Wieczny Rakow 52%.
Walsall F.C. - RKS Wieczny Rakow 1:0

48e minuut.
Robinson probeert naar een medespeler te passen. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn passt de bal zonder na te denken. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Blanchflower is nu in balbezit. Metcalfe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanchflower. Blanchflower krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vaughn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchflower begaat een overtreding. Blanchflower krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wells met een snel genomen vrije trap. Daar is Meghoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaughn rent richting de bal. Vaughn haalt uit met een fantastische trap. Ampadu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walsall F.C. - RKS Wieczny Rakow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall F.C. 50%, RKS Wieczny Rakow 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walsall F.C. - RKS Wieczny Rakow 1:1