Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leatherhead London Heathfield Town
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Speedie kopt de bal weg. Henderson rent richting de bal. Pinkerton rent richting de bal. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bellingһam passt de bal zonder na te denken. Dibling is nu in balbezit. Henderson begaat een overtreding. Dibling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acheampong met een snel genomen vrije trap. Paal!

16e minuut.
Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong speelt de bal door. Tucker rent richting de bal. Tucker schiet op doel. Kilman onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellingһam zal de hoekschop nemen. Tucker springt en kopt de bal. Rush maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead London - Heathfield Town 1:0

18e minuut.
Longstaff geeft een lange en hoge pass. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hughеs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bell komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Longstaff passt de bal in één keer door. McAvennie probeert naar een medespeler te passen. Haynes heeft problemen om de bal te vangen. Hughеs rent richting de bal. Hughеs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder geeft een lange en hoge pass. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Henderson controleert de bal met de borst. Tucker onderschept slim de pass. Tucker speelt de bal door. Dibling rent richting de bal. Dibling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
McAvennie geeft de bal voor. Bellingһam kopt de bal weg. Dibling is nu in balbezit. Dibling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead London 51%, Heathfield Town 49%.
Leatherhead London - Heathfield Town 1:0

50e minuut.
Pinkerton is nu in balbezit. Pinkerton geeft een lange en hoge pass. Wright met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellingһam zal de hoekschop nemen. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Tucker is nu in balbezit. Tucker draait met de bal, schiet en ... Rush probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead London - Heathfield Town 2:0

83e minuut.
Wonder rent richting de bal. Wonder geeft een lange en hoge pass. Wright probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucker is nu in balbezit. Tucker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead London 53%, Heathfield Town 47%.
Leatherhead London - Heathfield Town 2:0