Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isle Brewers Northfleet Council
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Juninho rent richting de bal. Juninho geeft de bal voor. Soglo kopt de bal weg. Poe rent richting de bal. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vaughn kopt de bal weg. Durbin geeft de bal voor. Klungelig pakt Keane de bal. Poe rent richting de bal. Poe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mortimer rent richting de bal. Dibling verovert de bal door een tackle van achteren. Dibling met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaughn de bal. Vaughn schiet op doel. Redknapp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isle Brewers 62%, Northfleet Council 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isle Brewers - Northfleet Council 0:0

48e minuut.
Dolan kopt de bal weg. Callaghan is nu in balbezit. Juninho rent richting de bal. Callaghan onderschept slim de pass. Callaghan haalt uit met een fantastische trap. Stacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Callaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaghan schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Callaghan kan de bal niet met de borst controleren. Vegas rent richting de bal. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Callaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaghan schiet op doel. Stacey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Poe rent richting de bal. Callaghan rent richting de bal. Poe is nu in balbezit. Poe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rooney met een sublieme pass. Daar is Vaughn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortimer rent richting de bal. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isle Brewers - Northfleet Council 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isle Brewers 55%, Northfleet Council 45%.
Isle Brewers - Northfleet Council 1:0