Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunstable Town Hereford Shrimpers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van McAvennie ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McAvennie naar de kleedkamers voor een vroege douche. Francis raakt geblesseerd tijdens het duel. Francis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Walton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hughеs met de inworp. Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards geeft de bal voor. Cripps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greaves met de inworp. Graham rent richting de bal. Monkou onderschept slim de pass. Monkou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger onderschept slim de pass. Berger geeft een hoge lob. Sharpe rent richting de bal. Sharpe passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Walton geeft een hoge lob. Inworp. Edwards met de inworp. Monkou rent richting de bal. Monkou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunstable Town 56%, Hereford Shrimpers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunstable Town - Hereford Shrimpers 0:0

75e minuut.
Edwards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard verovert de bal door een tackle van achteren. Monkou is nu in balbezit. Monkou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunstable Town 59%, Hereford Shrimpers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunstable Town - Hereford Shrimpers 0:0