Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunstable 1906 Northwich Motors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Keanе geeft een lange en hoge pass. Best is nu in balbezit. Zamora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamora krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cook is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeboah. Cook is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simms komt bij de bal en schiet. Armstrong probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunstable 1906 - Northwich Motors 0:1

18e minuut.
Barry is nu in balbezit. Barry passt de bal in één keer door. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah onderschept slim de pass. Yeboah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pountney heeft problemen om de bal te vangen. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms passt de bal zonder na te denken. Sykes rent richting de bal. Sykes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Armstrong probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mainoo is nu in balbezit. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cook. Yeboah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yeboah neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah begaat een overtreding. Mainoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mainoo met een snel genomen vrije trap. Sykes rent richting de bal. Sykes schiet op doel. Bowles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunstable 1906 51%, Northwich Motors 49%.
Dunstable 1906 - Northwich Motors 0:1

67e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook geeft een lange en hoge pass. Daar is Bree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykes is nu in balbezit. Sykes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pountney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddle met de inworp. Simms is nu in balbezit. Simms geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunstable 1906 - Northwich Motors 0:2

73e minuut.
Mainoo rent richting de bal. Pountney onderschept slim de pass. Mainoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mainoo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Simms heeft problemen om de bal te vangen. Barnеs onderschept slim de pass. Barnеs passt de bal zonder na te denken. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunstable 1906 50%, Northwich Motors 50%.
Dunstable 1906 - Northwich Motors 0:2