Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Motors Dunstable Town
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Berger rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Strachan is nu in balbezit. Strachan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Motors - Dunstable Town 0:1

12e minuut.
Simms passt de bal in één keer door. Cripps probeert naar een medespeler te passen. Bright kopt de bal weg. Strachan controleert de bal met de borst. Strachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Motors - Dunstable Town 0:2

16e minuut.
Waddle met de inworp. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms geeft een hoge lob. Cholmondeley rent richting de bal. Cholmondeley draait met de bal, schiet en ... Cripps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Mainoo de bal onder controle te krijgen. Junior rent richting de bal. Junior passt de bal zonder na te denken. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Simms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellard verovert de bal door een tackle van achteren. Simms begaat een overtreding. Simms krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Motors 47%, Dunstable Town 53%.
Northwich Motors - Dunstable Town 0:2

48e minuut.
Bright rent richting de bal. Mainoo onderschept slim de pass. Mainoo met een sublieme pass. Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykes draait met de bal, schiet en ... Cripps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Graham kan de bal niet met de borst controleren. Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright is nu in balbezit. Simms onderschept slim de pass. Simms draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mainoo is nu in balbezit. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms passt de bal zonder na te denken. Sykes is nu in balbezit. Sykes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ellard rent richting de bal. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright met een sublieme pass. Strachan rent richting de bal. Strachan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Walton verovert de bal door een tackle van achteren. Walton speelt de bal door. Bright speelt de bal door. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Motors - Dunstable Town 0:3

89e minuut.
Bright onderschept slim de pass. Bright met een sublieme pass. Strachan is nu in balbezit. Strachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Motors - Dunstable Town 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Motors 47%, Dunstable Town 53%.
Northwich Motors - Dunstable Town 0:4