Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Shrimpers Dunstable 1906
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. Yeboah geeft de bal voor. Davis probeert de bal aan de voet te houden. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Edwards rent richting de bal. Daar is Monkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monkou speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ... Bowles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pountney probeert naar een medespeler te passen. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Smitһ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dorrell komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Keanе passt de bal in één keer door. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Shrimpers - Dunstable 1906 0:1

32e minuut.
Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Parker zijn tegenspeler op de grond. Parker krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Monkou speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Ricе verovert de bal door een tackle van achteren. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hereford Shrimpers - Dunstable 1906 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Shrimpers 47%, Dunstable 1906 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hereford Shrimpers - Dunstable 1906 1:1

53e minuut.
Francis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Barnеs met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker is nu in balbezit. Zamora onderschept slim de pass. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Shrimpers - Dunstable 1906 1:2

78e minuut.
Tremble geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorrell met de inworp. Yeboah heeft problemen om de bal te vangen. Yeboah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Shrimpers 50%, Dunstable 1906 50%.
Hereford Shrimpers - Dunstable 1906 1:2