Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poole City F.C. Hereford Shrimpers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Carling probeert de bal aan de voet te houden. Monkou is nu in balbezit. Monkou probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 0:1

8e minuut.
Daar is Salter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Solanke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 0:2

10e minuut.
Gnonto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morris met de inworp. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter schiet op doel. Garner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 1:2

10e minuut.
Monkou probeert naar een medespeler te passen. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Martin passt de bal zonder na te denken. Greaves is nu in balbezit. Greaves geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hayward de bal onder controle te krijgen. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

32e minuut.
Carling probeert naar een medespeler te passen. Peacock rent richting de bal. Tremble bereikt de bal nog maar net als eerste. Peacock onderschept slim de pass. Peacock haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Greaves onderschept slim de pass. Greaves geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jones de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 1:3

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen. Parker probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole City F.C. 57%, Hereford Shrimpers 43%.
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 1:3

73e minuut.
Monkou onderschept slim de pass. Monkou speelt de bal door. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin draait met de bal, schiet en ... Solanke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 1:4

83e minuut.
Inworp. Hughеs met de inworp. Davis speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole City F.C. 47%, Hereford Shrimpers 53%.
Poole City F.C. - Hereford Shrimpers 1:4