Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby Vale Whitby Athletic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. Simons met een snelle inworp. Meadows is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Whitby Athletic 0:1

16e minuut.
Mount geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Platt met een snelle inworp. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Torres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Savage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corby Vale - Whitby Athletic 1:1

23e minuut.
Simons is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Whitby Athletic 1:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een lange en hoge pass. Moore heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Whitby Athletic 1:3

36e minuut.
Rae passt de bal in één keer door. McManaman probeert de bal aan de voet te houden. Simons speelt de bal door. Lansbury rent richting de bal. Lansbury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lansbury draait met de bal, schiet en ... Costa met een sublieme pass. Klungelig pakt Thompson de bal. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge schiet op doel. Costa bokst de bal weg. McManaman is nu in balbezit. McManaman geeft de bal voor. Klungelig pakt Sutton de bal. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Vale 46%, Whitby Athletic 54%.
Corby Vale - Whitby Athletic 1:3

52e minuut.
Simons met een sublieme pass. Bynoe-Gittens is nu in balbezit. Bynoe-Gittens passt de bal zonder na te denken. Kaur is nu in balbezit. Kaur geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Meadows, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft de bal voor. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Whitby Athletic 1:4

71e minuut.
Hodge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scott komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbury verovert de bal door een tackle van achteren. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Whitby Athletic 2:4

86e minuut.
Rae met een sublieme pass. Summerhayes rent richting de bal. Summerhayes met een sublieme pass. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Vale 47%, Whitby Athletic 53%.
Corby Vale - Whitby Athletic 2:4