Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gateshead Etonians Eastleigh Casuals
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mayo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moorhouse met een snelle inworp. Ruddock rent richting de bal. Ruddock geeft een hoge lob. Whittaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lacеy rent richting de bal. Lacеy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bogarde de bal onder controle te krijgen. Moorhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorhouse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Whittaker trapt de bal weg van het doel. Moorhouse kopt de bal weg. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bree verovert de bal door een tackle van achteren. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock passt de bal in één keer door. Lacеy is nu in balbezit. Lacеy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bree raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tremble komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Thomson kan de bal niet met de borst controleren. Tremble is nu in balbezit. Tremble speelt de bal door. Lacеy rent richting de bal. Lacеy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mayo geeft de bal voor. Inworp. Moorhouse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead Etonians 27%, Eastleigh Casuals 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gateshead Etonians - Eastleigh Casuals 0:0

55e minuut.
Ruddock rent richting de bal. Tremble rent richting de bal. Keown onderschept slim de pass. Ruddock onderschept slim de pass. Ruddock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead Etonians - Eastleigh Casuals 1:0

62e minuut.
Whittaker onderschept slim de pass. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wilcox speelt de bal door. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock passt de bal met de wreef. Lacеy rent richting de bal. Lacеy schiet op doel. Whittaker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead Etonians - Eastleigh Casuals 2:0

68e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremble bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak schiet op doel. Hilaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead Etonians - Eastleigh Casuals 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead Etonians 46%, Eastleigh Casuals 54%.
Gateshead Etonians - Eastleigh Casuals 2:1