Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leatherhead Town FC Hereford Chequers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Beckham kopt de bal weg. Barry is nu in balbezit. Seven schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seven krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Parlour rent richting de bal. Parlour geeft een hoge lob. Lescott speelt de bal door. Twelvetrees is nu in balbezit. Twelvetrees haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead Town FC - Hereford Chequers 0:1

18e minuut.
Daar is Amass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twelvetrees onderschept slim de pass. Twelvetrees met een sublieme pass. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry speelt de bal door. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Town FC 54%, Hereford Chequers 46%.
Leatherhead Town FC - Hereford Chequers 0:1

49e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Talbot is nu in balbezit. Jenas maakt een afschuwelijke overtreding. Talbot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Lescott passt de bal met de wreef. Duff geeft de bal voor. Hobbs kopt de bal weg. Seven rent richting de bal. Seven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Twelvetrees passt de bal met de wreef. Duff geeft een lange en hoge pass. Quinn rent richting de bal. Yoder onderschept slim de pass. Yoder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Amass verovert de bal door een tackle van achteren. Amass probeert naar een medespeler te passen. Jenas rent richting de bal. Jenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Parlour bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlour geeft een hoge lob. Twelvetrees kopt de bal weg. Jenas is nu in balbezit. Jenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry geeft de bal voor. Talbot is nu in balbezit. Jenas onderschept slim de pass. Jenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Town FC 45%, Hereford Chequers 55%.
Leatherhead Town FC - Hereford Chequers 0:1