Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitby Athletic Orrell Park Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Thorpe is nu in balbezit. Rae geeft de bal voor. Turnbull kopt de bal weg. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maguire onderschept slim de pass. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson schiet op doel. Bowyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitby Athletic - Orrell Park Fc 1:0

34e minuut.
Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount geeft een lange en hoge pass. Williamson geeft de bal voor. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schiet op doel. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Daar is Lansbury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbury geeft een hoge lob. Summerhayes heeft problemen om de bal te vangen. Russell is nu in balbezit. Russell schiet op doel. Costa bokst de bal weg.

44e minuut.
Talbot geeft een lange en hoge pass. Torres speelt de bal door. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russell is nu in balbezit. Russell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitby Athletic 52%, Orrell Park Fc 48%.
Whitby Athletic - Orrell Park Fc 1:0

47e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal zonder na te denken. Russell is nu in balbezit. Turnbull rent richting de bal. Turnbull haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaur met de inworp. Page is nu in balbezit. Thompson onderschept slim de pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Thorpe met de inworp. Turnbull rent richting de bal. Turnbull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whitby Athletic - Orrell Park Fc 1:1

90e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Thompson kopt de bal weg. Maguire is nu in balbezit. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitby Athletic 57%, Orrell Park Fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whitby Athletic - Orrell Park Fc 1:1