Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex United Leatherhead Town FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Beckham kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Strachan de bal onder controle te krijgen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg onderschept slim de pass. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham rent richting de bal. Jonеs verovert de bal door een tackle van achteren. Jonеs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex United - Leatherhead Town FC 1:0

22e minuut.
Seven schiet op doel. Yoder kopt de bal weg. Rigg rent richting de bal. Rigg draait met de bal, schiet en ... Connolly probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yoder neemt de hoekschop. Klungelig pakt Beckham de bal. Rigg rent richting de bal. Rigg haalt uit met een fantastische trap. Sturridge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sturridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Yoder bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoder speelt de bal door. Rigg rent richting de bal. Seven rent richting de bal. Seven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex United - Leatherhead Town FC 1:1

41e minuut.
Seven passt de bal in één keer door. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg verovert de bal door een tackle van achteren. Seven is nu in balbezit. Seven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yoder speelt de bal door. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven passt de bal in één keer door. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex United 71%, Leatherhead Town FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex United - Leatherhead Town FC 1:1

60e minuut.
Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven met een sublieme pass. Rigg rent richting de bal. Rigg draait met de bal, schiet en ... Sturridge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex United - Leatherhead Town FC 1:2

81e minuut.
Amass probeert naar een medespeler te passen. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly geeft een hoge lob. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seven onderschept slim de pass. Seven probeert naar een medespeler te passen. Hinshelwood probeert naar een medespeler te passen. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex United 55%, Leatherhead Town FC 45%.
Essex United - Leatherhead Town FC 1:2