Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Chequers Northwich Town
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Wright-Phillips is nu in balbezit. Wright-Phillips geeft een lange en hoge pass. CoIe kopt de bal weg. Reed is nu in balbezit. Reed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lescott neemt de hoekschop. Barry kopt de bal weg. Parlour is nu in balbezit. Parlour haalt uit met een fantastische trap. Owen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pilling met een sublieme pass. BeardsIey is nu in balbezit. Barmby begaat een overtreding. BeardsIey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Pilling geeft een lange en hoge pass. Daar is Constable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker geeft een lange en hoge pass. CoIe is nu in balbezit. CoIe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dawson onderschept slim de pass. Twelvetrees rent richting de bal. Twelvetrees passt de bal in één keer door. Jenas rent richting de bal. Jenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Chequers 61%, Northwich Town 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hereford Chequers - Northwich Town 0:0

66e minuut.
Wright-Phillips is nu in balbezit. Barmby rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parlour. Parlour krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Parlour verovert de bal door een tackle van achteren. Parlour passt de bal in één keer door. Jenas is nu in balbezit. Twelvetrees is nu in balbezit. Twelvetrees schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Chequers 65%, Northwich Town 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hereford Chequers - Northwich Town 0:0