Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wingate Railwaymen Essex Devils
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Inworp. Otto met een snelle inworp. Cullip met een sublieme pass. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Constable geeft een hoge lob. Cullip rent richting de bal. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Essex Devils 0:1

13e minuut.
Mortimer speelt de bal door. Telfer is nu in balbezit. Telfer probeert naar een medespeler te passen. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wingate Railwaymen - Essex Devils 1:1

16e minuut.
Mortimer heeft problemen om de bal te vangen. Constable geeft een hoge lob. Russell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ... Ashton bokst de bal weg.

21e minuut.
Ramsey is nu in balbezit. Ramsey passt de bal zonder na te denken. Bynoe-Gittens is nu in balbezit. Lacey onderschept slim de pass. Lacey draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tilson rent richting de bal. Garnacho onderschept slim de pass. Garnacho passt de bal in één keer door. Fowler is nu in balbezit. Fowler geeft de bal voor. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cullip geeft de bal voor. Woodgate is nu in balbezit. Garnacho rent richting de bal. Garnacho draait met de bal, schiet en ... Brown probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Fury bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer passt de bal in één keer door. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Russell geeft de bal voor. Inworp. Sansom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sansom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Aldridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacey is nu in balbezit. Lacey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bynoe-Gittens de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mortimer heeft problemen om de bal te vangen. Mortimer speelt de bal door. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey schiet op doel. Ashton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Essex Devils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 60%, Essex Devils 40%.
Wingate Railwaymen - Essex Devils 1:2

51e minuut.
Lacey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Lacey onderschept slim de pass. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Ashton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Essex Devils 1:3

58e minuut.
Cullip geeft een lange en hoge pass. Constable rent richting de bal. Constable met een sublieme pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sansom probeert naar een medespeler te passen. Aldridge rent richting de bal. Aldridge probeert naar een medespeler te passen. Ramsey rent richting de bal. Ramsey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sansom speelt de bal door. Lacey rent richting de bal. Ramsey rent richting de bal. Lacey rent richting de bal. Lacey schiet op doel. Ashton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 53%, Essex Devils 47%.
Wingate Railwaymen - Essex Devils 1:3