Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromley Carthusians Chelmsford Talbot
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney rent richting de bal. Rooney geeft de bal voor. Donnelly rent richting de bal. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Curtis met een harde bal richting middenveld. Esse kopt de bal weg. Quansah probeert de bal aan de voet te houden. Scholes is nu in balbezit. Scholes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. William is nu in balbezit. William geeft de bal voor. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Scholes is nu in balbezit. Dicks onderschept slim de pass. Dicks passt de bal in één keer door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Dicks de bal. Esse rent richting de bal. Dicks maakt een afschuwelijke overtreding. Dicks krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gilmour onderschept slim de pass. Gilmour met een sublieme pass. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray haalt uit met een fantastische trap. Curtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rooney passt de bal zonder na te denken. Harewood is nu in balbezit. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Harewood verovert de bal door een tackle van achteren. Harewood geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barnes met een sublieme pass. Harewood rent richting de bal. Harewood probeert naar een medespeler te passen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Woodgate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Woodgate speelt de bal door. Klungelig pakt Murray de bal. Quansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromley Carthusians 52%, Chelmsford Talbot 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bromley Carthusians - Chelmsford Talbot 0:0

49e minuut.
Norris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barnes met de inworp. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Goss kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gilmour de bal onder controle te krijgen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromley Carthusians - Chelmsford Talbot 1:0

82e minuut.
Hislop heeft problemen om de bal te vangen. Hislop probeert naar een medespeler te passen. Harewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes onderschept slim de pass. Scholes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gilmour passt de bal zonder na te denken. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes rent richting de bal. Scholes schiet op doel. Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Esse met een snelle inworp. Scholes geeft een lange en hoge pass. Goss kopt de bal weg. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromley Carthusians - Chelmsford Talbot 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromley Carthusians 35%, Chelmsford Talbot 65%.
Bromley Carthusians - Chelmsford Talbot 2:0