Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southport Langley Lowesoft Poole
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter passt de bal met de wreef. Sharp is nu in balbezit. Sharp geeft een hoge lob. Daar is Perch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Pountney bereikt de bal nog maar net als eerste. Pountney schiet op doel. Patel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southport Langley - Lowesoft Poole 1:0

9e minuut.
Worrall is nu in balbezit. Pountney bereikt de bal nog maar net als eerste. Pountney passt de bal in één keer door. Sansom rent richting de bal. Sansom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft een lange en hoge pass. Daar is Meghoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pountney bereikt de bal nog maar net als eerste. Pountney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Southport Langley - Lowesoft Poole 2:0

36e minuut.
Waddle passt de bal in één keer door. Callaghan rent richting de bal. Callaghan speelt de bal door. Cantona verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sharp met een sublieme pass. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch draait met de bal, schiet en ... Kanе probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Hughеs de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southport Langley - Lowesoft Poole 2:1

44e minuut.
Waddle rent richting de bal. Nolan onderschept slim de pass. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southport Langley 59%, Lowesoft Poole 41%.
Southport Langley - Lowesoft Poole 2:1

55e minuut.
Robertson speelt de bal door. Daar is Perch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Robertson zijn tegenspeler op de grond. Perch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pountney passt de bal met de wreef. Sansom is nu in balbezit. Sansom haalt uit met een fantastische trap. Robson is nu in balbezit. Robson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southport Langley - Lowesoft Poole 3:1

65e minuut.
Robson geeft een hoge lob. Knight kopt de bal weg. Batty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sansom is nu in balbezit. Sansom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Meghoma probeert naar een medespeler te passen. Dibling is nu in balbezit. Dibling geeft een lange en hoge pass. Sansom rent richting de bal. Sansom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dibling bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Callaghan speelt de bal door. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Mills probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch haalt uit met een fantastische trap. Kanе maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southport Langley - Lowesoft Poole 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southport Langley 47%, Lowesoft Poole 53%.
Southport Langley - Lowesoft Poole 3:2