Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:18
  • Competitiewedstrijd: Division IV 19
  • Stadion: wervy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1623
wervy Boreham Bantams
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mayo rent richting de bal. Mayo passt de bal in één keer door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wervy - Boreham Bantams 0:1

41e minuut.
Cholmondeley probeert naar een medespeler te passen. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon probeert naar een medespeler te passen. Esdaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Esdaille haalt uit met een fantastische trap. Lacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wervy 64%, Boreham Bantams 36%.
wervy - Boreham Bantams 0:1

47e minuut.
Dean kopt de bal weg. Mayo heeft problemen om de bal te vangen. Curry rent richting de bal. Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Ginola geeft de bal voor. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spencer krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Curry onderschept slim de pass. Curry geeft de bal voor. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mayo geeft de bal voor. Burke speelt de bal door. Spencer kopt de bal weg. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo draait met de bal, schiet en ... Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Goss heeft problemen om de bal te vangen. Goss passt de bal in één keer door. Mayo rent richting de bal. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Curry verovert de bal door een tackle van achteren. Cholmondeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholmondeley passt de bal in één keer door. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cholmondeley is nu in balbezit. Cholmondeley geeft een hoge lob. Dyer heeft problemen om de bal te vangen. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wervy 57%, Boreham Bantams 43%.
wervy - Boreham Bantams 0:1