Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Engineers Vauxhall NHS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Wilshere passt de bal met de wreef. Haynes is nu in balbezit. Sykes is nu in balbezit. Haynes verovert de bal door een tackle van achteren. Haynes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ireland is nu in balbezit. Slater onderschept slim de pass. Slater geeft een lange en hoge pass. Stubbs is nu in balbezit. Stubbs geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Irwin geeft een lange en hoge pass. Ireland heeft problemen om de bal te vangen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Engineers - Vauxhall NHS 0:1

14e minuut.
Wilshere is nu in balbezit. Mills onderschept slim de pass. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills is nu in balbezit. Mills haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wilshere kopt de bal weg. Gnonto rent richting de bal. Gnonto met een sublieme pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wharton met een snelle inworp. Slater is nu in balbezit. Slater schiet op doel. Ireland probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
King kopt de bal weg. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills onderschept slim de pass. Mills haalt uit met een fantastische trap. Berger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Engineers - Vauxhall NHS 0:2

27e minuut.
Irwin geeft een lange en hoge pass. Slater heeft problemen om de bal te vangen. Slater probeert naar een medespeler te passen. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
King met een sublieme pass. Slater rent richting de bal. Mills is nu in balbezit. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
King passt de bal zonder na te denken. Wharton is nu in balbezit. Wharton probeert naar een medespeler te passen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Engineers 60%, Vauxhall NHS 40%.
Kings Engineers - Vauxhall NHS 0:2

49e minuut.
Sessegnon geeft een lange en hoge pass. Gnonto kopt de bal weg. Mills probeert de bal aan de voet te houden. Slater rent richting de bal. Slater draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gnonto rent richting de bal. Garland onderschept slim de pass. Garland passt de bal in één keer door. Haynes rent richting de bal. Haynes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gnonto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireland is nu in balbezit. Gnonto geeft een lange en hoge pass. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ellwood geeft een hoge lob. Mason is nu in balbezit. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Engineers 53%, Vauxhall NHS 47%.
Kings Engineers - Vauxhall NHS 0:2