Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby County FC Concord Vale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Claridge neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gascоigne de bal. Cauthen rent richting de bal. Cauthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby County FC - Concord Vale 0:1

9e minuut.
Cole geeft de bal voor. Inworp. Claridge met de inworp. Sidwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidwell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascоigne rent richting de bal. Garland is nu in balbezit. Gascоigne onderschept slim de pass. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap. Muster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Howson heeft problemen om de bal te vangen. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby County FC - Concord Vale 0:2

19e minuut.
Brown kan de bal niet met de borst controleren. Howson begaat een overtreding. Brown raakt geblesseerd tijdens het duel. Brown zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gascоigne maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter onderschept slim de pass. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. Joshua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trevitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sidwell schiet op doel. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brown raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Monkou komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Raleigh is nu in balbezit. Raleigh passt de bal in één keer door. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses onderschept slim de pass. Moses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby County FC 61%, Concord Vale 39%.
Corby County FC - Concord Vale 0:2

73e minuut.
Sidwell passt de bal zonder na te denken. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap. Cauthen rent richting de bal. Cauthen geeft de bal voor. Muster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby County FC - Concord Vale 0:3

85e minuut.
Cauthen met een sublieme pass. Howson rent richting de bal. Gascоigne rent richting de bal. Sidwell rent richting de bal. Sidwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby County FC 61%, Concord Vale 39%.
Corby County FC - Concord Vale 0:3