Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vauxhall NHS Corby County FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubbs probeert naar een medespeler te passen. King speelt de bal door. Klungelig pakt Mills de bal. Mills draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cole met een harde bal richting middenveld. Slater rent richting de bal. Haye rent richting de bal. Slater rent richting de bal. Slater schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Shearеr met een snelle inworp. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson passt de bal in één keer door. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Howson is nu in balbezit. Wharton verovert de bal door een tackle van achteren. Wharton speelt de bal door. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sykes rent richting de bal. Sykes geeft de bal voor. Mills is nu in balbezit. Mills schiet op doel. Muster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall NHS - Corby County FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall NHS 47%, Corby County FC 53%.
Vauxhall NHS - Corby County FC 1:0

56e minuut.
Moses rent richting de bal. Moses passt de bal zonder na te denken. Salter rent richting de bal. Salter haalt uit met een fantastische trap. Sykes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vauxhall NHS - Corby County FC 1:1

63e minuut.
Murphy onderschept slim de pass. Naseem is nu in balbezit. Irwin maakt een afschuwelijke overtreding. Irwin krijgt een gele kaart. Naseem wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Naseem kan niet meer verder spelen. Robbo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Moses is nu in balbezit. Salter rent richting de bal. Ellwood onderschept slim de pass. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mills is nu in balbezit. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
King met een sublieme pass. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo begaat een overtreding. Robbo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mills rent richting de bal. Cole rent richting de bal. Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills draait met de bal, schiet en ... Muster probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall NHS - Corby County FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall NHS 59%, Corby County FC 41%.
Vauxhall NHS - Corby County FC 2:1