Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord Vale Kings Engineers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dunn passt de bal zonder na te denken. Sessegnon heeft problemen om de bal te vangen. Claridge met een sublieme pass. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gascоigne passt de bal zonder na te denken. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland probeert naar een medespeler te passen. Haynes is nu in balbezit. Haynes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wilshere rent richting de bal. Sidwell verovert de bal door een tackle van achteren. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne verovert de bal door een tackle van achteren. Gascоigne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cauthen is nu in balbezit. Cauthen met een sublieme pass. Sidwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Vale 49%, Kings Engineers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concord Vale - Kings Engineers 0:0

78e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Sidwell rent richting de bal. Sidwell probeert naar een medespeler te passen. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Vale - Kings Engineers 1:0

80e minuut.
Sidwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidwell passt de bal met de wreef. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidwell is nu in balbezit. Sidwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Vale - Kings Engineers 2:0

84e minuut.
Sidwell probeert naar een medespeler te passen. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne is nu in balbezit. Claridge rent richting de bal. Claridge geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Vale 35%, Kings Engineers 65%.
Concord Vale - Kings Engineers 2:0