Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley Collieries Telford County FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Allen is nu in balbezit. Nicholls verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholls met een sublieme pass. Livramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Telford County FC 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicholls probeert naar een medespeler te passen. Livramento rent richting de bal. Livramento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Livramento de bal. Frost rent richting de bal. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Livramento onderschept slim de pass. Livramento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:0

19e minuut.
Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock geeft een hoge lob. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell rent richting de bal. Newell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Wise geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matos de bal. Roebuck is nu in balbezit. Roebuck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Collieries 49%, Telford County FC 51%.
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:1

65e minuut.
Roebuck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner onderschept slim de pass. Roebuck onderschept slim de pass. Roebuck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Watson passt de bal in één keer door. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman met een sublieme pass. Newell is nu in balbezit. Newell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Gnonto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:2

74e minuut.
Newell onderschept slim de pass. Newell geeft een hoge lob. Rae heeft problemen om de bal te vangen. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:3

76e minuut.
Wise is nu in balbezit. Wise speelt de bal door. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck draait met de bal, schiet en ... Rae probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Collieries 64%, Telford County FC 36%.
Guiseley Collieries - Telford County FC 2:3