Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford NHS Vauxhall Ramblers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Giggs rent richting de bal. Giggs passt de bal met de wreef. Le Saux rent richting de bal. Le Saux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 1:0

6e minuut.
Mount is nu in balbezit. Thomson is nu in balbezit. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough geeft een hoge lob. Prefect is nu in balbezit. Le Saux onderschept slim de pass. Le Saux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 2:0

26e minuut.
Giggs heeft problemen om de bal te vangen. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies probeert naar een medespeler te passen. Duff rent richting de bal. Le Saux verovert de bal door een tackle van achteren. Le Saux draait met de bal, schiet en ... Shearer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitchell zal de hoekschop nemen. Mercer is nu in balbezit. Mercer draait met de bal, schiet en ... Shearer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 3:0

42e minuut.
Mortimer met een sublieme pass. Talbot rent richting de bal. Talbot speelt de bal door. Mount is nu in balbezit. Mount draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 58%, Vauxhall Ramblers 42%.
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 3:0

72e minuut.
Seaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitchell kan de bal niet met de borst controleren. Mitchell geeft de bal voor. Amass is nu in balbezit. Amass geeft een hoge lob. Shearer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux onderschept slim de pass. Davies is nu in balbezit. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux draait met de bal, schiet en ... Shearer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Davies rent richting de bal. Davies probeert naar een medespeler te passen. Le Saux rent richting de bal. Le Saux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 4:0

83e minuut.
Jewell onderschept slim de pass. Jewell passt de bal met de wreef. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Davies probeert de bal met de borst te controleren. Clough is nu in balbezit. Clough passt de bal met de wreef. Le Saux rent richting de bal. Le Saux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 37%, Vauxhall Ramblers 63%.
Chelmsford NHS - Vauxhall Ramblers 4:0