Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Collyhurst Village FC Chelmsford NHS
541 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Stacey rent richting de bal. Wissa is nu in balbezit. Wissa passt de bal zonder na te denken. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Henderson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitchell met een snelle inworp. Davies is nu in balbezit. Davies schiet op doel. Whittaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 45%, Chelmsford NHS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Collyhurst Village FC - Chelmsford NHS 0:0

51e minuut.
Davies heeft problemen om de bal te vangen. Vaughn verovert de bal door een tackle van achteren. Vaughn passt de bal in één keer door. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - Chelmsford NHS 1:0

74e minuut.
Henderson rent richting de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson begaat een overtreding. Henderson krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Seaman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brits de bal onder controle te krijgen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 53%, Chelmsford NHS 47%.
Collyhurst Village FC - Chelmsford NHS 1:0